Ποιοι είμαστε

Η Euroglass Α.Ε κατέχει ηγετική θέση στην αγορά γυάλινων ειδών συσκευασίας καθώς, εδώ και 20 χρόνια, προμηθεύει μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες τροφίμων και ποτών με υψηλής ποιότητας φιάλες και βάζα. Επιπλέον διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε πώματα αλουμινίου και μεταλλικά καπάκια twist off. Συνδυάζοντας τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το γυαλί από τη φύση του με την πείρα, την τεχνογνωσία και το πάθος μας για ποιοτικά προϊόντα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γυάλινης συσκευασίας που αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε προϊόντος.

 • Τα Προϊόντα μας

  Υψηλής αισθητικής, πιστοποιημένες, πρακτικές και ανακυκλώσιμες γυάλινες συσκευασίες, κατάλληλες για προϊόντα ποτοποιίας, ζυθοποιίας, οινοποιίας καθώς και τη συσκευασία μη αλκοολούχων ποτών και τροφίμων.

 • Οι Πελάτες μας

  Η συνέπεια και η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τη Euroglass, αποδεικνύεται έμπρακτα από τη σταθερή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν δημοφιλή brands τροφίμων και ποτών αλλά και μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

 • Οι Προμηθευτές μας

  Συνεργαζόμαστε με κορυφαία εργοστάσια παραγωγής γυαλιού σε όλο τον κόσμο ενώ αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την Tecnocap, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πωμάτων twist off.

 • Αποκλειστικά Προϊόντα Euroglass

  Κάθε χρόνο η εξειδικευμένη ομάδα μας συλλαμβάνει καινοτόμες ιδέες για το σχεδιασμό νέων γυάλινων συσκευασιών που διατίθενται μόνο σε επιλεγμένους πελάτες, με δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης.

 • Σχεδιασμός Custom Made Προϊόντων

  Ελάτε να υλοποιήσουμε μαζί το ιδανικό σχέδιο που θα φέρει την προσωπική σας σφραγίδα και θα δώσει μοναδική ταυτότητα στο προϊόν σας, ξεχωρίζοντάς το από τον ανταγωνισμό.

FacilitiesSlide2FacilitiesSlide1
Εγκαταστάσεις

Όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, έκτασης 2.500 τ.μ, οι οποίοι πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες και παραδίδονται κατάλληλα συσκευασμένα και ασφαλή για την εμφιάλωση ποτών ή την τυποποίηση τροφίμων. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αποθέματα (stock) για τους βασικούς κωδικούς γυάλινων συσκευασιών και πωμάτων, με δυνατότητα άμεσης παράδοσης.

Πιστοποιήσεις

Η Euroglass Α.Ε είναι πιστοποιημένη για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών κάθε προϊόντος , τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την ικανοποίηση του πελάτη. Όλες οι γυάλινες συσκευασίες και τα πώματα που εμπορεύεται η εταιρία μας κατασκευάζονται, βάσει διεθνών προτύπων, από παραγωγούς που χρησιμοποιούν πιστοποιημένες μεθόδους και διενεργούν συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.


 


Δείτε όλες τις πιστοποιήσεις που διαθέτουν τα προϊόντα της Euroglass

Πιστοποιήσεις
Πιστοποιητικά Προϊόντων
Πιστοποιητικά Προϊόντων
Πιστοποιητικά Προϊόντων
Πιστοποιητικά Προϊόντων
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
{FooterSocialImage}
Like us on Facebook