{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Τι πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο προμηθευτή γυάλινης συσκευασίας;

Σε μία δυναμική αγορά που όλο εξελίσσεται, η γυάλινη συσκευασία είναι ο αφανής ήρωας που παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία, τη μεταφορά και την παρουσίαση των προϊόντων. Δεν είναι απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά ένα ισχυρό εργαλείο που αντανακλά την ταυτότητα μιας εταιρείας και τη δέσμευσή της για προσοχή στη λεπτομέρεια που την κάνει να ξεχωρίζει. Αν αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας προμηθεύσει με γυάλινες συσκευασίες, δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν στους καταναλωτές ακριβώς όπως έχετε προγραμματίσει.


Προϋπολογισμός


Το budget σας θέτει το πλαίσιο για τις επιλογές των προμηθευτών. Ενώ κάθε προϊόν χρειάζεται συσκευασία, δεν είναι όλοι οι προμηθευτές κοντά στο budget των πελατών. Έτσι, θα πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που ανταποκρίνεται στο οικονομικό πλάνο σας με την ελάχιστη δυνατή παραγγελία. Αυτό σας επιτρέπει να ισορροπήσετε κόστος – ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα που είναι καλά συσκευασμένα αλλά και οικονομικά.


Χώρος Αποθήκευσης


Ακόμη κι αν έχετε ένα επαρκές budget, ο περιορισμένος χώρος αποθήκευσης μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Γι’ αυτό, καλό είναι να επιλέξετε ένα προμηθευτή γυάλινης συσκευασίας που παρέχει ευέλικτες ποσότητες παραγγελίας για να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τον χώρο αποθήκευσής σας. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο εάν ο μελλοντικός προμηθευτής σας έχει διαθέσιμο απόθεμα σε βασικούς κωδικούς προϊόντων, ώστε να μπορεί να σας τα παραδώσει άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.


Custom made προϊόντα


Η παροχή προσαρμοσμένων λύσεων γυάλινης συσκευασίας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εάν ο προμηθευτής σας μπορεί να σχεδιάσει μία ειδική γυάλινη συσκευασία, που ακολουθεί πιστά τη δική σας εταιρική ταυτότητα, είναι μία δυνατότητα που θα αναβαθμίσει τα προϊόντα σας κάνοντας τα να ξεχωρίσουν στο ράφι καθώς φέρουν την προσωπική σας σφραγίδα.


Εξυπηρέτηση πελατών


Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι μόνο η επίλυση προβλημάτων. Περισσότερο περιλαμβάνει την κατανόηση της πολυπλοκότητας του brand σας αλλά και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Μία ενημερωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας δείξει τον δρόμο προς τις ιδανικές λύσεις γυάλινης συσκευασίας που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.



Βιωσιμότητα


Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα, ενώ η συμμόρφωση με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες και τα διεθνή πρότυπα είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό ισχύει τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη συσκευασία. Επομένως, αναζητήστε συνεργάτες που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές. Η δέσμευσή σας για πιο φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες προβάλλει θετικά την εικόνα της εταιρείας και προσελκύει τους καταναλωτές που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τα περιβαλλοντικά ζητήματα.


Η Euroglass κατέχει ηγετική θέση στην αγορά γυάλινων συσκευασιών . Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, όπως το custom design και τα πιστοποιημένα προϊόντα , είναι μόνο δύο από τους λόγους που την επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες τροφίμων και ποτών. Έτσι, αν ψάχνετε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις γυάλινης συσκευασίας με συνέπεια και αξιοπιστία, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να απογειώσει τα προϊόντα σας.