{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Φτιάξτε πασχαλινά διακοσμητικά με γυάλινα βάζα και μπουκάλια

Μπορεί το Πάσχα να είναι μια γιορτή κατάνυξης, σηματοδοτεί όμως παράλληλα και την άνοιξη και είναι μια ευκαιρία για να δώσετε χρώμα στον χώρο σας και κατ’ επέκταση στη διάθεσή σας. Με λίγη φαντασία, κάποια βασικά υλικά και άδεια γυάλινα βαζάκια ή μπουκάλια, μπορείτε φέτος να δημιουργήσετε τα πιο εορταστικά διακοσμητικά για το σπίτι σας και να εντυπωσιάσετε όλους σας τους καλεσμένους.


Πασχαλινά δοχεία για λουλούδια:

Η πιο απλή και όμορφη ιδέα είναι να μετατρέψετε τα μεγάλα γυάλινα βάζα και μπουκάλια σε πασχαλινά δοχεία για τα λουλούδια σας. Για μια επιπλέον εορταστική πινελιά, μπορείτε να τα βάψετε σε παλ, ανοιξιάτικα χρώματα και αφού στεγνώσουν να δέσετε γύρω τους λεπτές κορδέλες. Έπειτα γεμίστε τα με νερό και τοποθετείστε μέσα τα λουλούδια της αρεσκείας σας.


Βαζάκια κουνελάκια:

Στολίστε τα μεταλλικά καπάκια των βάζων σας με αυτιά κουνελιού από τσόχα ή ύφασμα. Έπειτα τοποθετείστε στον πάτο γκοφρέ χαρτί σε όποιο χρώμα σας αρέσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια για να δίνει την εντύπωση της «φωλιάς». Τέλος, γεμίστε τα βάζα σας με μικρά σοκολατένια αυγά.


Φωτιζόμενες γυάλινες φιάλες:

Βάλτε λαμπάκια LED μέσα σε διάφανα γυάλινα μπουκάλια και τοποθετήστε τα σε διάφορα μέρη του σπιτιού, του μπαλκονιού ή της αυλής σας για έναν ατμοσφαιρικό πασχαλινό φωτισμό.


Μπουκάλια με μηνύματα

Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίσετε μικρά μπουκαλάκια με γκοφρέ χαρτί ή άμμο και στη συνέχεια να τοποθετήσετε μέσα τυλιγμένα χαρτάκια με μηνύματα. Θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο δωράκι για τους καλεσμένους σας στο πασχαλινό τραπέζι.


Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδέες με τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γυάλινα βάζα και μπουκάλια σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τις δικές σας δημιουργίες για αυτό το Πάσχα, καθώς αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα ακόμα και για μικρά παιδιά αλλά και μια ευκαιρία για να δώσετε μια δεύτερη ζωή στα άδεια γυάλινα βάζα και μπουκάλια που δεν χρησιμοποιούσατε.

Καλές Γιορτές!