{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
3 + 1 λόγοι γιατί το γυαλί είναι η ιδανική επιλογή για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Θέλετε να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία σας; Βάζοντας το γυαλί στην καθημερινότητάς σας μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με πολλά οφέλη, όπως τη μείωση της έκθεσης σε επιβλαβείς χημικές ουσίες που εντοπίζονται σε άλλα υλικά συσκευασίας. Η γυάλινη συσκευασία είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και φιλική προς το περιβάλλον, γεγονός που την κάνει μια βιώσιμη επιλογή. Είτε αποθηκεύετε φαγητό, μαγειρεύετε, είτε απολαμβάνετε ένα δροσερό ρόφημα, το γυαλί είναι η ασφαλής επιλογή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.


Διατηρεί το περιεχόμενο φρέσκο και ασφαλές


Χάρη στην καθαρότητα και τη χημική αδράνειά του, το γυαλί είναι μια εξαιρετική συσκευασία για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της γεύσης των τροφίμων και των ποτών. Είναι μια ασφαλής συσκευασία, αφού αποτελείται από φυσικά συστατικά, όπως είναι η άμμος, ο ασβεστόλιθος και ανθρακική σόδα. Το γυαλί προστατεύει φυσικά το περιεχόμενο χωρίς να διαρρέει χημικές ουσίες. Έτσι, μπορείτε να το εμπιστευτείτε για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας των τροφίμων και των ποτών σας.


Η φυσική σύνθεση του γυαλιού το καθιστά μια ιδιαίτερα ασφαλή επιλογή, καθώς είναι χημικά αδρανές και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες. Επιπλέον, το γυαλί έχει καθοριστεί ως υλικό «γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές»(GRAS) από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Έτσι, το γυαλί είναι η προτιμώμενη επιλογή έναντι άλλων υλικών συσκευασίας που μπορεί να περιλαμβάνουν χημικές επικαλύψεις όπως το BPA. Ακόμη, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής προτείνει επίσης τη γυάλινη συσκευασία ως την πιο ασφαλή συσκευασία για τα παιδιά, προκειμένου να αποφευχθεί η έκθεσή τους σε πιθανές επιβλαβείς χημικές ουσίες.


Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και βοηθά στην αποτελεσματική αποθήκευση στο σπίτι


Οι γυάλινες φιάλες και τα βάζα αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό πρακτικότητας και στυλ. Είναι ιδανικά για τη διατήρηση ζεστών και κρύων ποτών και τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα . Η γυάλινη συσκευασία είναι ιδανική για την αποθήκευση τροφίμων, καθώς διαθέτει μη πορώδη επιφάνεια που εμποδίζει την απορρόφηση μικροβίων. Είναι ανθεκτική στην υγρασία, το οξυγόνο και τους ρύπους, γεγονός που βοηθά στην αποφυγή λεκέδων και οσμών. Αντίθετα με άλλα υλικά που είναι ευάλωτα στη διάβρωση και τη φθορά , το γυαλί είναι ιδανικό για την επαναχρησιμοποίηση και την αποθήκευση ζεστού περιεχομένου.


Είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό σε διάφορες συσκευές και θερμοκρασίες


Το γυαλί είναι το ιδανικό υλικό για χρήση σε οικιακές συσκευές, αφού παραμένει ανθεκτικό σε διάφορες θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνους, φουρνάκια μικροκυμάτων και άλλα . Επίσης, αντέχει τη μετάβαση από την κατάψυξη στον φούρνο και απευθείας στο τραπέζι, κάτι που το καθιστά απίστευτα ευέλικτο. Επιπλέον, η γυάλινη συσκευασία μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς τον φόβο για γρατζουνιές ή ζημιές σε διάφορες επιφάνειες. Το γυαλί προσαρμόζεται εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστο και πρακτικό σε διάφορες συνθήκες.


Βιώσιμο και άπειρα ανακυκλώσιμο


Η επιλογή του γυαλιού δεν είναι μόνο μέρος μιας συνειδητής καταναλωτικής συμπεριφοράς αλλά είναι επίσης και μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή. Οι γυάλινες φιάλες και τα βάζα είναι 100% ανακυκλώσιμα χωρίς να αποτελούν απειλή για τους ωκεανούς. Φτιαγμένα από φυσικά άφθονα υλικά, συμβάλλουν ενεργά στην προστασία της θαλάσσιας ζωής, αφού λειτουργούν ως μια εναλλακτική φιλική προς το περιβάλλον έναντι άλλων υλικών που βλάπτουν τους ωκεανούς και απειλούν τη θαλάσσια ζωή. Επιπλέον, το γυαλί πηγαίνει από τους κάδους ανακύκλωσης στα ράφια των καταστημάτων σε μόλις 30 ημέρες.